Ekskluzive: Aksident ne Strugë, ja çfar ka ndodhur…!!!

0

Para pak minutash ne Qytetin e Struges eshte bere nje aksident ndermjet nje makine nga Struga dhe nje fugoni me targa shqiptare. Nga ky aksident nuk ka pasur demtime ne persona pervec se demtime te mjeteve. Aksidenti eshte kryer ne afersi te restorant Konakut ku dhe policia tashme eshte ne vend ngjarje dhe pritet te jepen konkluzione nga ana e saj… (Strugalajm.org)