Ja si ti shpetoni biletes se parkimit!!!

0

Kushdo që parkon makinën në parkingje, duhet të tërheqëbiletën e hyrjes dhe të paguajë në dalje në mënyrë që të ngrihet trau e të dalësh.

Nëse ju zotëroni një Lamborghini, nuk do t’iu duhet kurrë që të paguani për parkingun, pasi vetë makina është aq e ulet saqë mund të kalojë poshtë traut pa e prekur fare.

Vetëm nëse ju kapin në dalje rojet, atëherë është muhabet tjetër. /albeu.com/