Njoftim!!! Nesër në Strugë…

0

Njoftim

Diten e neserme ne daten 09/12/2017 do te kryhet nje marshim ne kuader te “Dites Nderkombetare te te Drejtave te Njeriut”.  Organizatror te ketij marshimi do te jene studentet e Universitetit Nderkombetar te Struges.
Pritet qe ne kete aktivitet te marrin pjese figura te ndryshme dhe qytetare te Struges.
Ky marshim pritet te filloj ne oren 14:00, me piknisje tek Universiteti Nderkombetar I Struges duke vijuar me pas drejt qendres se Struges, ku dhe ne sheshin “Nene Tereza” pjesmarrsit do te ndalojne per pak minuta.
Me pas pjesmarrsit do vazhdojne intinerarin e planifikuar.
Ne kete aktivitet jane te ftuar te marrin pjese te gjithe qytetaret e Struges por jo vetem!