Kryetari i komunës së Likovës, inspekton vendet ku po kryhen punime…!

0

Kryetari i komunës së Likovës, Erkan Arifi se bashku me personelin profesional sot ishte për inspektimin e punimeve për pllakat e bekatonit të vendosura në disa lagje në fshatin Hotël si dhe punet qe po kryen per kanalizimin fekal ne kete fshat.

“Urojmë që qytetarët të kenë durim dhe shpresojmë se si gjithmonë punët e filluara edhe duhet të mbarojnë ashtu siç na takon, qetësishtë dhe ti gëzojmë me të mira” u shpreh Arifi . /albeu.com/