Ekskluzive:Zgjidhet Kryetari i Bashkesise Lokale Veleshte!

0

Veleshta zgjedh Kryetarin e Bashkesise lokale!
Ne takimin me qytetaret e Veleshtes para pak minutash u zgjodh Kryetari i Bashkesise Lokale. Unanimisht u votua nga te pranishmit per berjen e kryesise se ardhshme te Bashkesise Lokale. Nga keto zgjedhje u vendos  me cilesine e Kryetarit Vait Vlashi
Sekretar Abdulkadri Sheji dhe arketar Jetmir Skenderi!(Strugalajm.org)