Deputetët e VMRO-DPMNE-së shkojnë në burgun e Shutkës, i shoqërojnë policët shqiptarë

0

Deputetët Krste Mukovski, Sasho Vasilevski dhe Luben Arnaudov kanë fituar arrest 30 ditor, ndersa Johan Tarçullovskit, Zhaklina Peshevskës dhe Lupco Dimovskit i është caktuar paraburgim shtëpiak.

Tre deputetët e parë tashmë kanë arritur në burgun e Shutkës, Gazeta Lajm shkruan se në mesin e policëve që i kanë dërguar atje ka edhe policë shqiptarë.

Ata akuzohen për veprën terrorizëm për ngjarjet e 27 prillit. /albeu.com/