Cfar po ndodh me Marinën në C’est La Vie…!

0

Është puntata e pestë sonte e “C’est la vie!” dhe ja ku Marinashfaqet sërish me të zeza.

Në natën e parë, moderatorja zgjodhi të vishte një fustan të errët, të cilët pritëm ta ekuilibronte me më shumë ngjyra në mbrëmjen pasardhëse.

Nata e dytë erdhi, por Marinavendosi t’i qëndronte besnike të zezave.

Veshi ç’veshi, natën e tretë i dha dritë “C’est la vie”-së me kostumin e bardhë.

Pastaj të zezat u rikthyen sërish, kjo për shkak të mbrëmjes homazh për mjeshtrin Aleksandër Lalo.

Kur u lodhëm me të zezat dhe menduam se Marina po ashtu, ja një tjetër fustan i zi në mbrëmjen e pestë, me ndryshimin e vetëm: mëngët e gjata.