Shqiptari fatlum që fitoi 1 milion dollar!

0

Një shqiptar në Shtetet e Bashkuara nuk u ka besuar syve kur ka parë se bileta e tij me numrat – 24-26-28-59-63 –përputhej me lotarinë dhe e ka bërë fitues të 1 milionë dollarëve.

Edmond Nicaj, 41 vjeç dhe baba i gjashtë fëmijëve, bleu biletën e tij fituese në Restorantin e Familjes së Madhe Lakes, që ndodhet në 963 South Grand Avenue në Fowlerville. Epo ky është fat me një biletë, 1-dollarëshe bëhesh milioner. /albeu.com/