I Pad i ri me cmimin me konkurues, ja sa kushton…!

0

Një spekulim i ri që është nisur nga “burimet e afërta”, thotë se Apple po përgatit iPad-in më të lirë me diagonalen prej 9.7 inç për vitin e ardhshëm. Siç mund ta dini, kompania lëshoi ​​iPad 9.7 (2017) në mars, dhe ky model çmohet me vlerën 329 dollarë. Në fillim, ishte iPad më i lirë i madhësisë së tij.

Por në vitin 2018, pasardhësi i pajisjes thuhet se do të fillojë me vetëm 259 dollarë. Nëse kjo do të ndodhë, pajisja e përfolur pa dyshim do të fillojë një ringjallje të sektorit të tabletëve në botën e pajisjeve mobile, që nuk ka qenë duke u bërë  mirë në vitet e fundit. Propozimi është thënë të nisë në tremujorin e dytë, kështu diku midis prillit dhe qershorit.

iPad i ardhshëm duhet të lejojë Apple të mbajë dërgesat e tanishme tremujore të tabletëve prej rreth 10 milionë njësive. Konkurentët kryesorë në këtë hapësirë, si Samsung, Amazon, Huawei dhe Lenovo pritet të dalin me mundësitë e tyre të përballueshme për të konkurruar me iPad-in e ri. Mbani në mend se gjithçka që sapo keni lexuar është vetëm një spekulim tani për tani.