Tre pyetjet që zbulojnë karakterin tuaj…

0

Zbulo dhe argëtohu..

Rendit kafshët

Pyetja e parë e këtij testi personaliteti është shumë e thjeshtë. Imagjino të kesh këto 5 kafshë përballë dhe renditi sipas preferencave të tua.
Lopa
Tigri
Kec
Kalë
Gic

 

 

 • Përshkruaji me mbiemra
  Për secilën bashkangjiti një mbiemër për t’i përshkruar dhe shënoi në një fletë për t’i mbajtur mend.
  Qen
  Mace
  Mi
  Filxhan kafeje
  Det
 • Lidh ngjyrat me personat
  Tek ngjyrat e mëposhtme shëno emrin e një personi të rëndësishëm në jetën tuaj. Për secilën gnjyrë vendos emrin e një personi. E verdhë
  Portokalli
  E kuqe
  E bardhë
  E gjelbër

 

 • Interpreto përgjigjet: 
  Lopa- Përfaqëson karrierën tënde personaleTigri-Përfaqëson egon dhe krenarinë tënde

  Keci- Përfaqëson personalitetin që dëshiron

  Kali- Përfaqëson familjen tënde

  Gici- Përfaqëson paranë dhe të mirat materiale

Mbiemrat që ke zgjedhur përfaqësojnë aspekte të ndryshme të jetës.

Përshkrimi i qenit përfaqeson personalitetin tënd.
Përshkrimi i maces përfaqëson personalitetin e partnerit tënd.
Përshkrimi i miut përfaqëson personalitetin e armiqve tuaj.
Përshkrimi i filxhanit të kafesë përfaqëson  pasionin tuaj.
Përshkrimi i detit përfaqëson çka ti mendon për jetën.

 

Çdo ngjyrë tregon se çfarë ai person përfaqëson për ty

E verdha- Është një person që ka lënë shumë gjurmë në jetën tënde.
Portokalli- Është një mik i vërtetë, një person i besueshëm.
E kuqe- Është një person që admiron ose e dëshiron.
E bardha- Është shpirti yt binjak ose dikush me të cilin identifikohesh.
E gjelbër- Është një person që të dhuron shumë energji ose që të qetëson kur ke nevojë.