Skandal: Komuna e Strugës shumicën e pagesave i ka bërë me kompesim në trekëndësh!!!

0

Burime brenda Komunes se Struges per strugalajm.org, kane siguruar se ish kryetari i komunes se Struges ka bere pagesa jashte trezorit ose llogarise rjedhese te Komunes.

Ai i ka udhezuar kompanit te padisin komunen ne gjyq, ku Komuna ne gjykate ka pranuar detyrimin ( borxhin) dhe me marveshje gjyqesore, lenda ka shkuar ne permbarues dhe pagesa eshte bere nga personat te cilet kane patur detyrim per taksen komunale, direkt permbarueses dhe permbaruesi ka transferuar mjetet kompanise qe ka realizuar projektet.

Keshtu ka qene rrjeti i abuzimeve ne Komunen e Struges me ate rast, jane abuzuar miliona, miliona euro nga Komuna e Struges.

Pritet qe Komuna e Struges se shpetji te dali ne konferenc per media dhe ti deshmoj keto informacionet me fakte!Strugalajm.org