Fillon hetim për Lulzim Bashen…

0

Pas akuzave të njëpasnjëshme të Partisë Socialiste mbi lobimin e PD-së në SHBA dhe shpenzimin e 1 milionë dollarëve, Prokuroria ka nisur të veprojë.

Mësohet se ditën e sotme Prokuroria i ka dërguar një kërkesë Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve dhe Partisë Demokratike për të paraqitur dokumentacionin dhe pasqyrat financiare.

Kjo kërkesë është bërë në kuadër të procesit të verikimeve që po kryen Prokuroria e Tiranës. /albeu.com/