Miratohet ligji për akcizen e naftës, ja sa do të rritet cmimi…

0

Deputetët e Maqedonisë sot në pjesën e pasdites të seancës së 23-të, me procedurë të shkurtuar i miratuan Ligjin  për ndryshime dhe plotësime të Ligjit  për siguri shëndetësore,  Ligjin  për ndryshime dhe plotësime të Ligjit  për kontribute nga sigurimi i obligueshëm social dhe Ligjin  për ndryshime dhe plotësime të Ligjit për akcizat, me të cilat akcizat e dizelit do të rriten për 3 denarë për litër, respektivisht nga të deritanishmet 12,1 denarë do të jenë 15,1 denarë për litër.