Sot u dha vendimi i legalizimit për Xhamine Llabunisht, ja kush ishte pjesmarres…

0

 Kete te premte Bashkesise Fetare ne Llabunishte i eshte dorrezuar vendimi i legalizimit te xhamise ne Llabunishte.

Vendimi eshte terhequr vet nga Myftiu i Xhamive, Salim Sulejmani. Sebashku me myftiun kane qene prezent dhe keshilli i Xhamise Llabunisht

Pjese e ketij aktiviteti ka qene vet kryetari i Komunes se Struges Z. Ramiz Merko, i cili ka nenshkruar dhe dorezuar vendimin.

Gjithashtu pjese e aktivitetit ka qene dhe Kryetari i Kshillit komunal Z. Resul Kaba.

Strugalajm.org