Grabitet banka në Strugë…

0

Mengjesin e kesaj te premte rreth ores 9:20 eshte gabitur TTK Bank ne Struge, nga informacionet qe ne kemi.
Pjese e grabitjes ishin disa persona ende te pa identifikuar.
Nuk dihet ende shuma e grabitur apo dinamika e kesaj grabitje.
Presim informacionet e detajuara ditet ne vijim, per kete grabitje nga policia e Struges, e cila do te evidentoje dhe shumen e cila eshte vjedhur.
Apo dhe informacione mbi personat, qe kane kryer kete akt.
Deri ne keto moment nuk ka te arrestuar per kete ceshtje, por policia ka marre ne pyetje personat dhe punojsit te cilet ishin afer vendit te ngjarjes, kjo e fundit ka krijuar pisten e hetimit por ende nuk ka emra konkret.
Presim informacione me te detajuara nga deklarata te cilen do ta japi policia e Struges ne ditet e vijim.