BDI: Dega e BDI-se Struge; pyet “patriotin” e Struges se në cilin emër e ka marre lejen e shtëpisë se tij, ne Livadhi…???

0

Disa here BDI-ja, gjate fushates lokale pyeste publikisht ish kryetarin, Patriotin me baterija se ne cfar emer e ka marre lejen e ndertimit të shtepise se tij, ne Livadhi dhe sa taksa ka paguar ne Komune per kete shtepi?
Tani nga te dhenat zyrtare nga sektori i urbanizimit ne Komunen e Struges, duket se ky “patriot” ka abuzuar me detyren zyrtare dhe jashte ligjit  ka dhene leje ndertimi per nje person qe nuk jeton me.
Pas nje procedure te kundraligjshme, pasi ka marre lejen e ndertimit ne emrin e dikujt tjeter, ne kadaster pronesia eshte rregjistruar ne emrin e tij. (Nje rikujtim i thjeshte na con tek deklarata e tij, qe deklaronte se: gjysma e shtepise eshte ne pronesi te nje personi nga Shqiperia)
Kete shmangje te lejes se ndertimit dhe ndryshimin e pronesise e ka bere per tju fshehur taksave Komunale, si e vetmja arsye.
Te nderuar Qytetar
Ky ka qene personi qe keni patur Kryetar Komune, njeri me “patriotizem te larte” i cili i ka mbuluar abuzimet e veta me “patriotizem” te rejshem.
Strugalajm.org