Ne Komunën e Strugës sot u be e mundur shpendarja e legalizimeve… (Foto+Lajm)

0

Diten e sotme ne ambientet e Komunes se Struges, u be e mundur shpendarja e disa vendimeve per legalizim.
Ne ceremonine e shpendarjes se Vendimeve per Legalizim ishte prezent vet Kryetari i kesaj Komune Z. Ramiz Merko gjithashtu dhe Kryetari i keshillit Komunal Z. Resul Kaba.
Shpendarja e ketyre Vendimeve u be vet nga Z. Ramiz Merko dhe Resul Kaba.
Te pranishem ne kete ceremoni ishin qytetare qe moren vendimet gjithashtu dhe te qytetare te tjere.
Javen tjeter do te behet perseri shpendarja e te tjera vendimesh per legalizim./Strugalajm.org