Keta janë punojsit që shkarkoi Ministrja e Drejtesisë…

0

Ministrja e Drejtësisë EtildaGjonaj në një njoftim për medianbëri publike se ka shkarkuar nga puna dy zyrtar të Hipotekës në Tiranë pas denoncimeve në portalin Shqipëriaqëduam.

Gjonaj paralajmëroi shkarkime të menjëhershme në rastet kur do të ketë shkelje nga administrate.

“Nje qytetare ka aplikuar prane ZRPP Fier…në 10 nëntor 2017 zyra rajonale e Fierit ka lëshuar certifikatën e pronësisisë…qytetarja ka fituar të drejtën e saj.

Duke i kërkuar ndjesë për vonesat e pajustifikuara, kam kërkuar përjashtimin të zotit Myrto, jurist në zyrën rajonale Fier si person përgjegjgjës për abuzim me detyren.

Rasti i dyte, një qytetare nga Tirana që ka paraqitur ankesë te Shqipëria që duam, ka aplikuar te zyra rajonale Tiranë dhe dokumentet kishin ngelur për fime pranë drejtorive perkatese.

Jane marë masa për regjistirmin e kontratës së shitblerjes.
Duke i kërkuar ndjesë për vonesat e pajustifikueshme qytetares, kam kerkuar përjashtim të dy specialistëve Salku dhe Ismaili”, tha ministrja./albeu.com/