Selena Gomes i magjeps të gjithë me stilin e saj të ri…

0

25-vjeçarja është paraqitur me flokë të bardha në festivalin ‘American Music Awards’

Posa ka dalë nga vetura, të gjithë të pranishmit kishin mbetur të magjepsur nga pamja e saj – shkëlqente me një kombinim fantastik të rrobave dhe me flokë të bardha.

Frizura e saj kishte qenë në formë të dallgëve të detit, ndërsa në mënyrë të përsosur e kishte shfaqur edhe një pjesë të ngjyrës origjinale të flokëve të saj me ngjyrë kafe.

Stilistja e flokëve e Selenas, Marissa Marino, ka konfirmuar se ylli i ka ngjyrosur flokët, ndërsa për ngjyrosjen janë përkujdesur Nikki Lee dhe Riawna Capri.

Vlen të ceket edhe një herë se kombinimi i flokëve të bardha me rroba lëkure kishte qenë i përsosur, ndërsa ajo dukej sikurse do të hipte në motoçikletë dhe t’ia shkelte në skenën e AMA për performancën e saj të parë për mbi një vit.