Doc Dr Jeton Shaqiri nuk pranon postin e drejtorit në Ndërmarjen Publike PROAQUA0

Doc Dr Jeton Shaqiri nuk pranon postin e drejtorit në Ndërmarjen Publike PROAQUALidhur me informacionet e publikuara se njëra nga drejtoritë publike në Komunën e Strugës dhe atë NP PROAQUAS do drejtohet nga kuadër i BDI-së ende nga ky subjekt nuk kanë bërë asnjë lëvizje drejt emërimit të drejtorit të ri. Siç mëson strugalajm.org arsyet e vonesës në emërimin e drejtorit të ri në ‘NP PROAQUA” paraqitet si rezultat që kandidati më serioz për këtë post profesori universitar Doc Dr Jeton Shaqiri njëherazi dhe kryetar i nëndegës së BDI Struga 2 nuk pranon të drejtoj këtë ndërmarje. Siç mëson Strugalajm.org arsyet e mos pranimit të postit të drejtorit janë angazhimi profesional dhe akademik i Doc Dr Jeton Shaqirit.