Goditet me thikë i mituri nga Shkupi!

0

Një i mitur nga Shkupi është therur me një objekt të mprehtë në shpinë, mbrëmë bulevardit “Video Smilevski Bato”.

Ministria e Punëve të Brendshme informon se mbrëmë, rreth orës 21:30 derisa i mituri B.V. nga Shkupi në bulevardin “Video Smilevski Bato” ka qenë së bashku me disa shokë.

Është njoftuar prokurori publik kujdestar, i cili ka dhënë drejtimin që ngjarja fillimisht të trajtohej si – prishje e rendit dhe qetësisë. Po ndërmerren masa për ndriçim të plotë të rastit.