Ekskluzive: Laura Shate emërohet drejtoreshë e shkolles “Vëllezërit Milladinovci”

0

Sot shkarkohet drejtori i shkolles fillore “Vellezrit Milladinovci”, Shkelcim Aliu dhe ne vend te tij, emerohet mesuesja e njohur LAURA SHATE.

Pas prishjeve te raporteve njerezore me kolektivin e shkolles, gjithashtu dhe per ankesat e prinderve per mungesen e ngrohjes ne kete shkolle. Sot kryetari i Komunes se Struges shkarkon drejtorin Skelcim Aliun dhe ne vend te tij emerohet nje nga mesueset me te mira te qytetit.

Mesueses Laura Shate i urojme pune te mbare, ne postin e ri, me pergjegjesi te madhe!

Suksese!