ESKLUZIVE: Gjykata administrative hodhi poshtë ankesat për komunën e Strugës, Ramiz Merko zyrtarisht kryetar Komune

0

ESKLUZIVE: Gjykata administrative hodhi poshte ankesat per komunen e Struges

Gjykata administrative sot ka shqyrtuar ankesat për komunën e Strugës dhe ka hedhur poshtë të gjiha si të pabaza. Pas këtij vendimi të Gjykatës Administrative tashmë është zyrtare Ramiz Merko bëhët kryetari i Komunës së Strugës për 4vitet e ardhshme.