Ali Ahmeti konfirmon largimin e “Aleancës për Shqiptarët” nga qeveria

0

Pas marrveshjes mes Aleancës për shqiptarët me “Besën”,përveç që ka qënë e  papranueshme për Kryeministrin Zaev dhe qeverinë e tij, si edhe pas reagimeve te fundit nga ana e ndërkombëtarëve, duket se edhe Kryetari i BDI-së z.Ali Ahmeti ndan të njëjtin mendim me partnerin e koalicionit dhe Ndërkombëtarët, e me këtë partneriteti mes BDI, LSDM dhe “Aleancës” ka marr fund. E me këtë ju jepet hapësirë deputetëve të tjerë të partive të tjera (si PDSH, e disa deputet të tjerë) që mund t’i bashkangjiten koalicionit mes BDI dhe LSDM në qeveri.