Familja e të ndjerit Azem Hajdari nderon Ramiz Merkon

0

Familja e të ndjerit Azem Hajdarit njërit prej pionerëve të Demokracisë Shqiptare , ish-udhëheqësi i Lëvizjes studentore në vitet 1990-1991 që pasojë me rrëzimin e sistemit komunist në Shqipëri, nderon z.Ramiz Merkon (në cilësinë e Ministrit të Investimeve të huaja në qeverinë e R.së Maqedonisë), duke i bërë ftesë zyrtare nëpërmjet Bashkisë së Tropojës, ku z.Ramiz Merko ftohet në organizimin e ceremonisë së vendosjes së përmendores së heroit të demokracisë “Azem Hajdari”. Me këtë ftesë dëshmohen edhe njëherë marrdhënjiet e mira institucionale si edhe ato personale mes z.Ramiz Merkos, familjes se heroit të demokracisë të ndjerit Azem Hajdarit dhe përfaqësuesit e Bashkive në R.e Shqipërisë.