BDI dega Strugë: PADI PENALE për shantazh dhe mbushje votash për antarën e ASH(FOTO)

0

Padi penale per profesoreshen e SH.M.K.  “Dr . Ibrahim Temo”  dhe  këshilltare e sapo zgjedhur  z-njusha Rajmonda Mamudi,  për shantazh , presion dhe shkelje e lirise të së drejtës së votës.

E paditura në fjalë  sapo u zgjodh  këshilltare nga radhët e “Aleancës për shqiptarët”,  ka shantazhuar dhe ka bërë presion tek një anëtar të komisionit zgjedhor duke e kërcënuar dhe duke akuzuar të njëjtin, gjithashtu dhe ndikim mbi individët si votues potencial  të partive tjera duke i detyruar ata të votojnë familjarisht dhe të sigurojnë një numër të konsiderueshëm të votuesëve në favor të saj.