BDI dega Strugë: SA I NDERON DËSHMORËT E KOMBIT TURISTI?!

0
START-WP-ADS-ID: 1 -->
Turisti i Strugës patriot mbi patriota, e pyesim publikisht sa herë ka shkuar dhe u i ka nderuar DËSHMORËT E KOMBIT? Përse “patrioti” nuk dëshiron askund të flas mbi veprat e luftarëve?
Ja “tradhëtari” që nuk ka lënë datë e ditë pa vizituar dhe nderuar  veprën e madhe të atyre që dhanë jetën për ta bërë Strugën shqiptare, kurse “patriotet” ne ate kohe cirreshin duke i etiketuar si kontrabandiste, teroriste e duke mbajtur tubime paqesore.