BDI dega Strugë:ESKLUZIVE Bombat “Patriotike”…

0

Të nderuar qytetar të Komunës së Strugës,

Nga sot deri në fund të fushatës do të jeni dëshmitar të manipulimeve, shantazheve dhe kërcënimeve ndaj “PATRIOTIT”për këtë arsye

Më poshtë ju sjellim bombat për Patriotin:

  1. BOMBA 1: Sonte ora 20:00 – Profesoresha e “PATRIOTIT” kërcënon, blen dhe kërkon të mbushen vota në emër të Aleancës për Shqiptarët
  2. BOMBA 2: E Mërkur ora 20:00 – “PATRIOTI” financon shoqatat antishqiptare
  3. BOMBA 3: E Ejnte ora 20:00 – “Ë nën, Ë nën, Ë nën” – 3000 den për letërnjoftim nga qytetarë maqedonas, 6000 den për votë maqedone
  4. BOMBA 4: E Premte ora 23:45 – “PATRIOTI” në afera korruptive gjashtëshifrore

 

Na ndiqni…