Anulohet ardhja e diaspores zvicrane ne Struge!

0

Alenaca i mashtron mergimtaret celulari qe reklamoet per zvicren del i fikur,

Vazhdojnë mashtrimet e “Aleancës për Shqiptarët” dhe Ziadin Selës, tek numri i celular i kompanisë zvicërane që gjoja do tē rregulloj, paguaj dhe menaxhoj biletat e mērgimtarëve shqiptar nga Zvicra, del gjithē kohës i mbyllur dhe i padisponueshëm për komunikim. Natyrisht, që smund të ishte ndryshe, perveç se një mashtrim i radhës, e në këtë rast Ziadin Sela Po tallet me mërgimtarët duke bërë mashtrimet e radhës.