U dogjën rrugët shpërthyen makinat (Foto)

0
START-WP-ADS-ID: 1 -->
U dogjën rrugët shpërthyen makinat
Në presionin nga humbja me urdhër të “Kapove” mbrëmë nën kërcënimeve të administratës komunale është organizuar karavan makinash i cili dogji rruget dhe shpertheu makinat duke shkuar nga vendbanimi në vendbanim me urdhër të TURISTIT.