Ladorishtarët pyesin TURISTIN (VIDEO)

0

Të nderuar Ladorishtar, sonte në vendbanimin tuaj do të keni mundësi që ju të mirëprisni “Turistin” e qytetit të Strugës z.Ziadin Selën. Prandaj thjesht duam që t’ju lusim për diçka Ju të dashur Ladorishtar. Lusim që kur ta takoni, ju që do e takoni ta pyesni me shume sinqeritet se: Çfar projekti konkret dhe çfar ka realizuar për këto 4 vite ai dhe partia e tij holivudiane në fshatin Ladorisht?! Mbajeni gjithmon në mend se Ladorishti për nga territori dhe numri i banorëve që ka llogaritet ndër fshatrat më të mëdha të Komunës së Strugës. Gjithashtu ju lusim që të kujtoheni ose beni pyetje vetes se sa herë “Turisti” ka ardhur në Ladorisht për këta 4 vite?!