Dollogozhda i kërkon llogari TURISTIT (VIDEO)

0
START-WP-ADS-ID: 1 -->
Dollogozhda i kërkon llogari TURISTIT
Të nderuar Dollogozhdar, sonte në vendbanimin tuaj do të keni mundësi që ju të mirëprisni “Turistin” e qytetit të Strugës z.Ziadin Selën. Prandaj thjesht duam që t’ju lusim për diçka Ju të dashur Dollogozdar. Lusim që kur ta takoni, ju që do e takoni ta pyesni me shume sinqeritet se: Çfar projekti konkret dhe çfar ka realizuar për këto 4 vite ai dhe partia e tij holivudiane në fshatin Dollogozhd?!  Merrni ata fletushkat të ngjyrosura që ata kanë shpërndarë nëpër Dollogozhd dhe filloni tja lexoni pikët që ai “paska” realizuar. Duhet që Dollogozhdarët gjithmon ta kenë parasysh se Dollogozhdi për nga territori dhe numri i banorëve që ka llogaritet ndër fshatrat më të mëdha të Komunës së Strugës. Gjithashtu ju lusim që të kujtoheni ose beni pyetje vetes se sa herë “Turisti” ka ardhur në Dollogozhd për këta 4 vite?!  Prandaj pyesni atë sa të mundeni se kushedi a do ju vizitoj sërishtë vendbanimin tuaj. Se ai gjithmon vjen vetëm e vetëm kur i duhet një gjë – Vota juaj . E ju të nderuar Dollogozhdar e dini më së miri, andaj nuk Po ju kërkojmë më shumë, por që të jeni objektiv në vlerësimin tuaj dhe më 15 tetor masovikisht të dënoni Turistin e Strugës.