Pyesim edhe njëherë PSE HESHT TURISTI ?!

0
START-WP-ADS-ID: 1 -->
PSE HESHT TURISTI ?!
Bërëm një pyetje publike dhe presim përgjigje për shkak se qytetarët janë të interesuar të dinë sa para ka paguar TURISTI për ndërtimin e shtëpisë së tij në f.Livadhi dhe a mos vallë lejën e ndërtimit të shtëpisë së tij e ka në emër të dikujt tjetër vetëm e vetëm për tu shmangur taksave komunale?!
Ne në emër të qytetarëve të Strugës këtë pyetje do ta parashtrojmë çdo ditë derisa Ziadin Sela ti përgjigjet publikut.