BDI Dega Strugë: Dështon Ziadin Sela në takimin me diasporën

0
START-WP-ADS-ID: 1 -->
Dështon Ziadin Sela në takimin me diasporën
Ziadin Sela dështoj mbrëmë në diaspore, më në fund dhe mërgata shqiptare e kuptoj dhe e e “nuhati” Turistin se çdo 6 muaj vjen ja kerkon njëherë voten për kryetar që të zgjedh problemet e qytetarëve të Strugës dhe njëherë për zv.kryeminister për te zgjedh “problemet kombëtare”  dhe në fund përfiton vetëm për interesat e tij personale. Mbrëmë në sallën në qytetin e Winterturit kishte vetëm rreth 20% të pjesëmarrësve nga Struga  dhe salla ishte e mbushur me qytetar nga Gostivari, Tetova, Kumanova , Kërçova dhe Kosova.Me këtë rast e falenderojmë diasporen nga Struga që nuk lejoj dhe nuk lejon të manipuloet për interesat e ngushta të TURISTIT nga Struga.
Voto numrin 3.