Ziadin Sela ofendon shqiptaret në R.Maqedonisë

0

Në debatin e emisionit “Zonë e Lirë” kandidati për kryetar komune Zeadin Sela ofendon muslimanët e R.Maqedonisë duke ju thënë shqiptarëve në Maqedoni se për ata ka vetëm dy rrugë dhe njëra nga ato që i drejton shqipëtarët drejt xhamis dhe tjetra në burg.
Është shumë ofenduese kur nuk ka asnjë të keqe ku edukata e fesë të gjithë i drejton në rrugët e dijes dhe besimit.