BDI-Dega Strugë:Dështon Ziadin Sela në Podgorcë. Keqpërdoren dhe fëmijët

0
START-WP-ADS-ID: 1 -->
Takimet “Madhështore” të TURISTIT në lokalitet e Strugës duket se nuk janë aspak madhështore sa po përpiqen Regjisorët dhe fotomontazhirët e Zeadin Selës. Ata mundohen të realizojnë këto takime në të cilat TURISTIT i është dashur një udhërrëfyes për të arritur deri tek këto lokalitete.
Në disa foto të siguruara nga të pranishmit po duket se përveç disa qytetarëve të rritu aty po keqpërdoren dhe fëmijët si pjesëmarrës në këto takime me qëllim fushateje politike.
 Shihet shumë qartë se si REGJISORI i këtij manipulatori ka ditur të manipuloj me fotot në rrjetet sociale në mënyrë që të duket tubimi madhështor. Duke futur fotografi nga disa kënde të ndryshme vetëm e vetëm që ai grumbull njerëzish të duket niçik më shumë në numër se sa kanë dëshiruar ata vet që të ishin grumbulluar.
Sidoqoftë, kërkojmë që REGJISORI i tij le të vendos dhe le të montoj fotografitë me prezencën e TURISTIT Sela në takimin e Veleshtës e pastaj le të arsyetojë fotot nga takimi i PODGORCËS.