Ramiz Merko, Ziadin Sela, Lavdërim Elmazi dhe Mendi Asani sot u betuan për zgjedhje korrekte dhe të ndershme

0

Sot, në zyrat e Komisionit Komunal Zgjedhorë-Strugë u betuan për zgjedhje të lira dhe të ndershme, kandidatët për Kryetar Komune, z.Ramis Merko, z.Ziadin Sela, z.Lavdërim Elmazi dhe z.Mendi Asani.