Lindsay Lohan: Kur’ani më qetëson

0

Artistja e njohur Lindsay Lohan ka hapur edhe njëherë debatin e saj në lidhje me marrëdhënien që ajo ka me islamin dhe botën arabe.

Duke folur në një program televiziv të Kuvajtit, ylli i ‘’Mean Girls’’ ka zbuluar se ka lexuar 15 faqe të Kur’anit.

Intervista fillon nga minuta e 18.20.

Lohan poashtu shtoi se faqet e librit të shenjt islam Kur’an-it i lexoi të përkthyera në gjuhën angleze, njofton albanews.

Aktorja amerikane Lindsay e cila poashtu njihet dhe për disa këngë të shumë dëgjuara, pohoi se mban dhe disa audio incizime dhe aplikacione në celularin e saj të cilat bartin mesazhe të shkruara, vargje nga Kurani.Gjatë intervistës kur Lohan u pyet se a ndjen diçka të veçant dhe çfarë mendon gjatë leximit të Kur’an-it?

Ajo pasoi me këtë përgjigjie: ‘’Unë gjatë leximit të Kura’nit ndjej qetësi’’ ka përfunduar ylli i njohur Lindsay Lohan.